Moikka moi, täällä taas. En ole enää 21, vaan 24. Fiksuimmat voivat laskea montako vuotta olen ollut päivittämättä. Vuosien aikana olen tehnyt nukkisjuttuja välillä, viimeisen vuoden aikana en yhtään. Kauheeta! Silti hamstraan kamaa sinne. Luokkalaisen kanssa tuli puheeksi nukkisjutut, ja inspis iski. Tässä kuvia vuosien varrella tehdyistä jutuista + tän päiväinen homma.

 

Avattava penkki olohuoneeseen, sisään voi laittaa vaikka liinavaatteita. Tehty Finlandia-marmeladirasiasta, mustasta kartongista ja nuottikuvioidusta paperista.

 

Oriflamen rasvapurkkien pahvikotelot kaapeiksi tai raheiksi..

 

 

Keittiöön harmaat kaapit, teenäytepakkauksista ja kartongista. Saranat rautalankaa. Ruoste kuuluu asiaan, keittiö on vähän vanhanaikaisen näköinen!

 

 

Muovailuvahasta tehdyt mustikka-punaviinimarjapiirakka, kasvispiirakka, sekä vadelmajuustokakku appelsiinin paloilla. Viimeksi mainittu on kerännyt muutamat kissankarvat itseensä vuosien saatossa. Vuoat taitaa olla Vanilla-jogurttien korkkeja.

 

En oo tainnut aiemmin esitellä; talossa asuu alter egoni, jonka nimeä vielä mietiskelen. Tässä hän istuu upouudella tänään valmistuneella sohvalla.

 

Sohvan runko on hajonnut posliinikulho, kangas yläasteaikaisesta kaulahuivistani, ja helmet jostain vanhasta rannekorusta. Keskimmäinen helmi näköjään repsottaa heti, mutta pitää muutenkin liimata nuo paremmin kuumaliimalla, kun nyt on käytössä vain  Lidlin liimaa (joka on muuten superhyvää!).