olkkari.jpg
Olohuonekin sai lopputapetit, eli valkoisen alustapetin, ja päälle läpikuultavat paperit joissa hopeita hohtavia havuja.



havut.jpg
Päädyn havut lähempää. Paperi on peräisin Onlyn ja/tai Vero Modan mainoslehdestä ehkä vuodelta 2002.



olkkarimusa.jpg
Tapetoinnin osalta valmis musahuone- & olkkarikerros



vessanlattia-1.jpg
Kuten aiemmin puhuin, maalasin vessan lattian. Näyttää nyt enemmän laatoitukselta ja sävy on parempi. Maalattu tuubivesiväreillä.



vessa.jpg
Vessa sai tapetit pinkistä lahjapaperista ja kaakelit (?) valkoisesta aaltopahvista. Ajattelin ensin että tottakai teen turkoosin vessan, mutta sitten tajusin että vessat on aina turkooseja/sinisävyisiä, ja mun perhe on rikas ja ERINLAINEN, niin päädyin pinkkiin. <3 Hyvin taas salama korostaa liimaraitoja tapetissa. :S



vinyylit.jpg
Luin Anttilan mainosta ja sain inspiksen tehdä vinyylilevyjä, nukkisperheeni kun on musiikki-ihmisiä.



vinyyli1.jpg
1. Liimaa mustalle kartongille levyn kuva 2. Taita kartonki kahtia niin, että alle jää yhtä suuri osa kuin mitä kuva on 3. Leikkaa ylimääräiset pois 4. Liimaa kahdet reunat (arvaa mitkä niistä!) yhteen 5. Ennen kuvan ottoa tapetoi olohuone vessan lattian maalauksesta jääneillä pinkeillä paskaisilla sormilla valkoiseksi (onhan se paljon vaikeampaa mennä pesemään kädet kuin kirota pinkkejä tahroja valkoisessa paperissa)



vinyyli2.jpg
Levyn saat mustasta ja vaaleasta kartongista leikkaamalla eri kokoisia ympyröitä! Voit piirtää pisteen keskelle reiäks, jos haluut..



vinyyli3.jpg
Ja sinne se sujahti, PIM!


Nyt ei voi oikein tehdä muuta ennen kuin käyn hakemassa keskustasta makuuhuoneeseen ja keittiöön tapetit. Täytyy koittaa ehtiä/jaksaa joku päivä.

Soundtrack:
HIM - Razorblade Romance