Haloo. Oon tehnyt nukkekotia eteenpäin, mutta en ole jaksanut kuvata. Nyt kerralla kaikkee.

Yks päivä tein tällasia dvd:itä. Mustasta kartongista taittelin kotelot ja liimasin kanteen Anttilan kuvastosta leikatut dvd-kuvakannet.



Onneks osaan kattoo taustapaperiks puhtaan valkosen paperin..



Kissahuone sai ajat sitten tapetit ja boordin:



Liimasin sängyn ensin melko ylhäälle makkarin seinälle, mutta se ei tahtonut pysyä edes pikaliimalla tai jeesusteipillä. Löysin random kepukan askarteluvarastostani, kieputin sen päälle valkoista eristysteippiä, ja laitoin sen tukipilariksi että sänky pysyy yläilmoissa. En viitsinyt lyhentää kepukkaa, koska sen nostama korkeus on ihan hyvän näkönen luonnostaan.






Tukikeppi, ja liiman + jeesusteipin repimä tapetti, kun sänky oli (yritti olla) ensin alempana. Keksin tohon jotain tauluja tai boordin peittämään jäljet..




Sänkyyn kiivetään tikkailla.




Kävin kaverin kanssa kaakaolla ja näin kahvilan kassalla ison pinon tuon paksuisia pitkiä tikkuja/lastoja. Take-away -kahvin sekoittamiseen ilmeisesti tarkoitettu. Tai Kaisan nukkekodin tikapuihin. Eli nappasin niitä mukaan muutaman ja väsäsin tikkaat. Leikkasin saksilla välipuut ja hioin reunat siisteiksi. Sitten liimasin pikaliimalla tikkaat tikkaiden muotoon, ja maalasin kullanvärisellä tuubivesivärillä. Tykkään lopputuloksesta ite aika paljon. :)




Makkarissa on mun ikivanha rasia, joka toimii vaatekirstuna. Sisällä pari paitaa. Rakastan noita mininappeja. Ostin askartelukaupasta pussillisen eri värisiä sellasia. Ois pitänyt laittaa kolikko, että näkisi suhteen. Mutta käytän mä noita myöhemminkin, ens kerralla sitten.